Αισθάνομαι πολύ τυχερή που το Οικολογικό Ξεκίνημα ήταν κοντά μας και από 2 χρονών ο μικρός μας έμαθε να μαζεύει σταφύλια, να τα πατάει για το μούστο και μετά να φτιάχνει μουστοκουλουράκια, ελιές και πώς βγαίνει το λάδι, έμαθε να μετράει φυτεύοντας πιπεριές, ντομάτες και στάρι που μετά θερίζει και κάνει αλεύρι για να κάνει ψωμάκι και κάθε τόσο να φέρνει στο σπίτι τόσα υπέροχα δημιουργήματα.

Έμαθε να μιλάει, να τρώει να συνεργάζεται παίζοντας κι έχει την άνεση να αισθάνεται σπουδαίος και μοναδικός στις τάξεις των 8-10 παιδιών. Έμαθε τα όρια και την προσπάθεια και τον είδαμε να παρουσιάζει το δικό του μικρο κομμάτι στην γιορτή της τελετής λήξης μπροστά σε ένα τσούρμο από γονείς και συγγενείς την πρώτη κιόλας χρονιά.

Το Ξεκίνημα φροντίζει να βγάζει φωτογραφίες και να κρατάει όμορφα ενθύμια από κάθε χρονιά και συμπληρώνει ένα άλμπουμ-θησαυρό με τόσες πολλές στιγμές από τα καλύτερα τους χρόνια που θα βλέπουμε μια ζωή. Ευχαριστούμε την κ. Καίτη και την Ηρώ και τον κ. Χρήστο που είναι η ψυχή του βιωματικού αυτού σταθμού και συμβάλλουν κάθε μέρα στο να ομορφαίνουν οι ψυχούλες όλων μας.