Το ΞΕΚΙΝΗΜΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με 4ήμερο Εκδηλώσεων:

Το ΞΕΚΙΝΗΜΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με 4ήμερο Εκδηλώσεων:

Σάββατο – Κυριακή 8-9 Δεκεμβρίου 2018 συμμετείχαμε
Στη ΔΩΡΟΑΓΟΡΑ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στη ΓΑΛΙΛΑΙΑ (Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας) στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα ΣΠΑΤΑ.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο:
Τα Παιδιά του ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ με τη βοήθεια των Γονιών τους και των φίλων τους εκθέσανε τα έργα τους (ημερολόγια, οικολογικές κατασκευές ανακυκλώσιμες, γλυκά, οικολογικά προϊόντα κ.α). Όλα τα έσοδα δόθηκαν στη ΓΑΛΙΛΑΙΑ.
Στο χώρο μας φιλοξενήσαμε όλα τα παιδιά που ζωγράφισαν, χόρεψαν και έκαναν face painting με τις παιδαγωγούς μας.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας επισκέφθηκαν Γονείς με τα παιδιά τους – Παλιοί Γονείς και μαθητές, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος (ο εμπνευστής της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ) ο πρώην Νομάρχης Αν. Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Μπουρνούς Ευάγγελος, τα «καλά» παιδιά του ποδοσφαίρου Νίκος Σαργκάνης – Αντώνης Αντωνιάδης (οι σύζυγοί τους είναι εθελόντριες στη ΓΑΛΙΛΑΙΑ), ο Αντιδήμαρχος Σπατών – Αρτέμιδας κ. Γκέλιας Δονάτος, Ιερείς και Εκπαιδευτικοί της περιοχής μας και αρκετοί άλλοι που συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο στη ΓΑΛΙΛΑΙΑ.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 τα παιδιά του ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ επισκεφθήκανε τους ΞΕΝΩΝΕΣ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ και έδωσαν ΧΑΡΑ και ΑΓΑΠΗ στους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί…
Ζωγράφισαν, έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές μαζί τους… είπαν τα κάλαντα, χόρεψαν και τους έδωσαν Γλυκά και Δώρα.
Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο ευτυχισμένα γιατί δώσαμε… αλλά και πήραμε… πολύ Αγάπη αυτό το 4ήμερο…
Και του Χρόνου!
Από το ΞΕΚΙΝΗΜΑ