Το καλοκαιράκι έφτασε και όλοι οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί του σχολείου μας έχουν ετοιμάσει, για να το καλωσορίσουν, την δική τους θεατρική παράσταση που σε αυτή την φάση της σχολικής χρονιάς είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να την μοιραστούν μαζί σας!!!!

Έτσι λοιπόν σας καλούμε με πολύ χαρά στο σχολείο μας το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 19.30 να παρακολουθήσετε τα θεατρικά έργα των δύο τμημάτων μας.

Το παιδικό τμήμα θα σας παρουσιάσει με πολύ κέφι και ευαισθησία ένα περιβαλλοντικό θέμα θα μας προβληματίσει … Από ποιους κινδυνεύει το δάσος; Ποιοι θα είναι αυτοί που τελικά θα βοηθήσουν και θα δώσουν την λύση;

Τα μεγάλα παιδιά μας “ανεβάζουν” στην θεατρική μας σκηνή σε διασκευή το θεατρικό έργο “Ο Μάγος με τα χρώματα” του Γιάννη Ξανθούλη που σίγουρα θα ακουμπήσει ευαίσθητες χορδές των θεατών και ελπίζουμε να τους παρακινήσει σε μια απόδραση ζωής στον μαγικό κόσμο της φαντασίας και της ελπίδας! Στον μαγικό κόσμο των …παιδιών

Σας περιμένουμε όλους!!!! Απαραίτητα στις αποσκευές σας: Καλή διάθεση και ζεστό χειροκρότημα για τους σπουδαίους ηθοποιούς μας!!!!

Πάρτε μια γεύση για το τι να περιμένετε… από την περσινή Γιορτή Λήξης με θέμα “Ολυμπιακοί Αγώνες”!